Inspirerende spreker voor iedereen die met kinderen werkt

Sessie aanvragen

Als professional zet ik me in voor het jonge kind. Mijn passie is om de kennis die ik in ruim 20 jaar heb opgedaan te delen met anderen.

Kinderen zijn de toekomst. Zij zijn onze spiegels en halen dingen in onszelf naar boven waarvan we niet wisten dat ze onderdeel van onszelf zijn. Zoals kinderen in ons hart gaan zitten, zo gaan wij ook in de harten van kinderen zitten. Nog te vaak wordt de essentiële rol van professionals niet gezien. Jullie maken het verschil; wij maken het verschil. De kinderen waar jullie mee werken zijn bofkonten! Jullie geven hen een belangrijke basis mee van waaruit uit zij de wereld verder kunnen gaan ontdekken.

Door de werkdruk in de kinderopvang, de zorg en het onderwijs is de kwaliteit onder druk komen te staan. Het vuur dat jullie hebben voor het werken met kinderen blijft ondanks alles branden. Om ervoor te zorgen dat het vuur blijft branden en om het misschien wel te laten schitteren, wil ik jullie graag vooral motiveren en inspireren. Dit doe ik door het geven van workshops, gastlessen, inspiratiesessies en lezingen over uiteenlopende onderwerpen van opvoedvraagstukken tot activiteitenaanbod.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met me op!

Voorbeelden onderwerpen

Communiceren met baby’s en kinderen Breinontwikkeling Het bewuste kind De manier waarop baby’s en kinderen leren Activiteiten voor baby’s en kinderen De verbinding tussen ouder en kind versterken

Wat kan ik betekenen voor jou of jouw organisatie?

Ruim 20 jaar werkervaring met ouders en kinderen combineer ik als ervaringsdeskundige met kennis vanuit mijn achtergrond als ontwikkelingspsycholoog. Deze jarenlange ervaring vertaal ik in inspirerende bijeenkomsten op maat die eenieder zullen aanspreken. Ik heb er zin in! Jullie ook?

Workshops
Gastlessen
Inspiratiesessies
Lezingen